Aktiviteter

5/11 Vi åker till Barnens lekland i Karlskrona, mycket uppskattad aktivitet båda av Freja och Mattias. Föräldrar fick nämligen också vara med och leka !

3/11 Vi hälsar på Ami på Almö, leker med alla katterna, hästarna och hundarna.

30/11 Vi åker och badar i badhuset i Linköping ! Är med pappa nästan hela tiden och det är jättekul !

17/10 Vi åker tåg för första gången till Borlänge. Tittar på film på HTC telefonen och är förtjust i sin mjukis katt. Älskar att bada ! Hörntänderna är på gång i överkäken, tand nr 13 o 14.

Sommaren går fort med utebad och mycket spring på tomten i nya huset ! Vi lär oss springa och gå på lite annat väglag än asfalt. Äter massor med vinbär, hallon, jordgubbar, bönor, ärtor, morötter och äpplen.

7/5 Vi flyttar till Eklunden !

7/4 Vi är på uteplatsen och går omkring med skor och överdragsbyxor. Har nu 8 tänder och har några till på gång.

20/3 Vi har köpt skor och hon har provat dem på gräs och i snö ! Nu går hon riktigt bra inne ! Har dessutom fått tand nummer 7.

7/3 -2011 Hon reser sig och går flera meter ! Snart dags att köpa skor...

26/2 Födelsedagskalas för ettåringen ! Ballonger och tårta och givetvis presenter. Mormor och Morfar kommer och har med sig en stor mysig grön matta ! Några roliga böcker och lite stickade plagg ! Vi går ut och äter på stan och köper en smaskig choklad tårta !

25/2 Farfar kommer förbi och har med sig presenter. Två Max böcker (lampa, bil), en bok om färger och en hund som säger en massa saker.

28/1 Freja tar sina första steg !

23/1 Freja har namnsdag !

22/1 Hon står själv igen, lite längre denna gång.

20/1 Freja dansar till musik för första gången !

3/1 Idag har hon lyckats släcka taklampan med knappen på väggen !

1/1 Hon står själv en liten stund och sätter sig snabbt ner.

Just nu så går hon omkring mycket med lära-gå vagnen. Den är jättekul.

Hon kryper i saker, bl.a. korgar och pulkan som står i hallen. Pillar på små saker och tycker om att äta papper och annat.